Czesc Michal, unfortunatly I have too few information about Marcjanna Augustynowicz and her hunsband except than my great grand father (Marceli Dymarek) was the holdest child of 7 children and they moved from Bor Zajacinski to Mittweida in Germany about 1905 I think.
Maybe have you got my ancestor in your collateral family tree?
Witam,
znalazlam ten watek szukajac informacji o przodkach moich pradziadkow z Przystajni. Panie Robercie, czy ma Pan jakies informacje o przodkach Dominika Sendal?
Pozdrawiam,
Magdalena Sendal
Dzień dobry, poszukuję mojego przodka, nazywał się Roch Złotoś. Bardzo proszę o inf jeśli Pani coś znalazła. Miał synów Marcina i Pawła oraz córkę Katarzynę. Zona Agnieszka zmarła w Przystajni w 1857. Serdecznie dziekuje i pozdrawiam.
Mam też pytanie czy jest możliwe żeby Roch miał pochodzenie żydowskie? Gdzie mogę szukać infoermacjui?
Z aktu ślubu jego córki Katarzyny wiem, że mieszkali potem w Warszawie.
Proszę o pomoc.
Barbara Bożek-Pattern napisał: Witam Skończyłam indeksować małżeństwa parafii Mykanów za lata 1812-1882 , pojawiają się w różnych latach małżeństwa 'Kolonistów'. Mam powypisywane nazwiska Kolonistów ,numer akt i lata. Wypiszę Panu wszystko co mam jeśli Pan jest zainteresowany.
Pozdrawiam
Basia
Ostatnia4 lata 9 miesiąc temu edycja: Agata Pakuza od.