akt ślubu Chicago 1916- prośba o pomoc
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
8 miesiąc 3 tygodni temu #42888
przez Dariusz Bieganowski
Replied by Dariusz Bieganowski on topic Bieganowscy- ustalenie herbu
Proszę o pomoc w ustaleniu herbu rodziny Bieganowskich. W załączonych aktach dotyczących Stanisława to najstarszy akt jaki odnalazłem z 1654r, Jana, Marcin nie ma wzmianki o konkretnym herbie. Z terenów w jakim zamieszkiwali, Ciechanów, Mierzyn, Błonie- najbardziej prawdopodobny herb to Leszczyc.
Do tego forum nie masz dostępu
Załącznik nie został znaleziony
Załącznik nie został znaleziony
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2 miesiąc 4 dni temu - 2 miesiąc 2 dni temu #43732
przez Alina Woźniak
akt ślubu Chicago 1916- prośba o pomoc was created by Alina Woźniak
Uwaga, już nieaktualne, bo zapisałam się właśnie do Ancestry. Nie wiem, jak usunąć ten post...
Czy jest szansa, aby ktoś z dostępem do Ancestry pokazał mi skan aktu ślubu 29.01.1916r. Chicago Cook ILL,
Szczepan/Stefan Konopka ur. 1888r, Józefa Kruczkowska ur.1895r.
Może być za jakąś rozsądną kwotę, bo roumiem, że tam jest opłata za korzystanie.
Na familysearch nie ma tego aktu, choć to właśnie tam znalazłam informację o nim.
www.familysearch.org/ark:/61903/1:1:N7ZF-K65
Będę niezmiernie wdzięczna za pomoc,
Alina
Czy jest szansa, aby ktoś z dostępem do Ancestry pokazał mi skan aktu ślubu 29.01.1916r. Chicago Cook ILL,
Szczepan/Stefan Konopka ur. 1888r, Józefa Kruczkowska ur.1895r.
Może być za jakąś rozsądną kwotę, bo roumiem, że tam jest opłata za korzystanie.
Na familysearch nie ma tego aktu, choć to właśnie tam znalazłam informację o nim.
www.familysearch.org/ark:/61903/1:1:N7ZF-K65
Będę niezmiernie wdzięczna za pomoc,
Alina
Ostatnia2 miesiąc 2 dni temu edycja: Alina Woźniak od. Powód: rozszerzona informacja
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Czas generowania strony: 0,000 s.